Stipendier från Familjen John Anderssons i Anderslöv stiftelse

För studerande på högskolenivå

Inom denna grupp utdelas fyra stipendier (sång, violin/viola, piano och cello) om vardera ca 100.000 kr till studerande vid musikhögskola eller motsvarande. Sökande skall vara svensk medborgare. Behörig att söka är också svensk medborgare som bedriver högre studier i ett annat land. Behörig är den instrumentalist/solist som under året fyller högst 28 år eller den sångare som under året fyller högst 33 år.

Provspelning för stipendierna sker inför jury vid Musikhögskolan i Malmö. Vid provet skall du vara beredd att framföra minst två verk/delar av verk av olika karaktär. 15 minuter står till ditt förfogande. Ackompanjatör finns att tillgå.
Aktuellt datum för provspelning hittar du på Malmö Musikhögskolans hemsida: http://www.mhm.lu.se/utbildning/stipendier/familjen-john-anderssons-i-anderslov-stiftelse

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s