Information om annonsförmedlingen

KMS bedriver en annonsförmedling. Om du söker duktiga instrumentlärare, musiker, dirigenter, ljudtekniker, kompositörer, arrangörer eller annat kan vi genom förmedlingen sätta dig i kontakt med studenterna på Kungl. Musikhögskolan.

Är du student, scrolla längst ner på sidan för mer information.

Om du söker en instrumentlärare från Kungl. Musikhögskolan, klicka här! 

Om du söker musiker från KMH/KMS kan du:

  1. Maila notbok.kms@kmh.se och för att kontakta vår administratör som sedan kan publicera en annons efter dina önskemål! Ange så mycket relevant information som möjligt – tid, plats, ersättning (alt. ange arvode enl. överenskommelse), typ av tillställning och önskad ensemblesammansättning.
  2. Ring 08 572 10 800 för att nå vår administratör. Öppet vardagar 11:00-15:00.
  3. Klicka dig in till vår samarbetspartner Music Handshake! Här publiceras artister från KMH, som du kan kontakta.

Hittar du inte vad du söker på Music Handshake så är du välkommen att skapa en annons även där för att nå ut till fler artister. Informationen publiceras och exponeras för samtliga KMS-studenter som är registrerade som artister på Music Handshake. Alla intresseanmälningar till att medverka på evenemanget kommer sedan att presenteras av Music Handshake för dig som arrangör.

För övrig support kring Music Handshake, kontakta dem via mail (kmh@musichandshake.com)

För övriga frågor, kontakta vår administratör på notbok.kms@kmh.se.

Information för studenter

Music Handshake använder du för att hitta speljobb och publicera en artistsida som arrangörer kan hitta dig på. KMS interna annonsförmedlinge förmedlar privatelever, gigs, dirigentjobb och annat.

För att få tillgång till annonserna på Annonsförmedlingen behöver du ett lösenord. Dessa får du tillgång till genom att bli medlem i Kungl. Musikhögskolans Studentkår och sedan maila eller besöka Not & Bok och be om lösenordet. Not & Bok nås på notbok.kms@kmh.se.