Information om annonsförmedlingen

KMS bedriver en annonsförmedling där vi sätter dig som söker instrumentlärare, musiker, dirigenter, kompositörer, arrangörer med mera i kontakt med studenterna på Kungl. Musikhögskolan. Är du student, scrolla längst ner på sidan för mer information.

Om du söker en instrumentlärare, klicka här! 

Om du söker musiker från KMH/KMS besök vår artistförmedling hos Music Handshake!

Hittar du inte vad du söker på Music Handshake så är du välkommen att skapa en annons för att nå ut till fler artister. Informationen publiceras och exponeras för samtliga KMS-studenter som är registrerade som artister på Music Handshake. Alla intresseanmälningar till att medverka på evenemanget kommer sedan att presenteras av Music Handshake för dig som arrangör.

För övrig support kring detta ärende är ni välkommen att kontakta Music Handshake via mail (kmh@musichandshake.com)

För övriga frågor, kontakta vår administratör på notbok.kms@kmh.se.

Information för studenter

Music Handshake använder du för att hitta speljobb. Annonsförmedlingen förmedlar framförallt privatelever men även andra typer av jobb och gigs.

För att få tillgång till annonserna på Annonsförmedlingen behöver du ett lösenord. Dessa får du tillgång till genom att bli medlem i Kungl. Musikhögskolans Studentkår och sedan maila eller besöka Not & Bok och be om lösenordet. Not & Bok nås på notbok.kms@kmh.se.