Fribiljetter till Konserthuset / Berwaldhallen / Operan

Dessa erbjudanden med fribiljetter gäller samtliga studenter på Kungl. Musikhögskolan:

Konserthuset

Samtliga studenter på Kungliga Musikhögskolan har tillgång till ett erbjudande om fribiljetter på Konserthuset. Biljetten kan hämtas ut måndagar i konsertveckan i mån av plats till och med senast 1 timme före konsertstart. Gäller plats på körläktaren.

Studenten legitimerar sig med Kmh:s passerkort. 1 biljett per person. 

Berwaldhallen

Du som studerande på KMH har möjlighet att få en fribiljett i mån av plats till Berwaldhallens konserter. Erbjudandet gäller deras egna produktioner vilket oftast innebär konserter med Radiosymfonikerna och/eller Radiokören. Biljetten hämtas i Berwaldhallens biljettkassa tidigast 2 timmar före konsert emot uppvisande av giltigt studerandeintyg såsom KMH-passerkort eller Mecenatkortet om du är med i KMS. Biljetter kan inte förbokas.

Operan

Du som är student på KMH har möjlighet att i mån av plats få fribiljett till Operan. Dessa biljetter gäller sittplats på 3:e raden och kan hämtas ut i biljettkassan från och med en timme innan föreställningens start. Det som gäller är en biljett per person som visar upp bevis att hen är student på KMH, och du kan använda ditt KMH-passerkort, eller Mecenatkortet om du är med i KMS, som bevis.

Genrepsinbjudan till En midsommarnattsdröm på Kungliga Operan

Hej, vi på Kungliga Operan vill gärna bjuda in er studenter på genrep för Benjamin Brittens ”En midsommarnattsdörm den 26 april. Se inbjudan på denna LÄNK där varje student själva kan boka plats i salongen.

Välkomna!

Med vänlig hälsning,

Maria Paulsson

maria.paulsson@operan.se

Uppdaterad 2023-04-03