Andrahandsbokhandeln

Andrahandsbokhandeln är en av medlemsförmånerna för kårmedlemmar! Gå med i kåren här så kan du köpa begagnad kurslitteratur och sälja tillbaka dina gamla böcker till Not & Bok! Såhär fungerar det:

  • Vid köp av begagnade böcker: Alla böcker som är begagnade har en grön klisterlapp antingen på ryggen eller framsidan med en siffra mellan 1-5 i, där 5 är bäst skick och 1 är sämst skick. Ju sämre skick desto billigare är boken! Tips: eventuella begagnade titlar försvinner fort i början av terminen så var ute i god tid med dina kurslitteraturinköp om du vill ha en chans att få en begagnad bok!
  • Vid försäljning av begagnade böcker: Ta med dina begagnade böcker till Not & Bok för värdering. Vi tar endast emot böcker som ingår i den aktuella kurslitteraturen på KMH. Böckerna värderas utifrån skick där du får mer pengar ju bättre skick boken är i. Observera att du inte får tillbaka hela inköpspriset oavsett skick. Ett hett tips för att enkelt höja värdet på boken är att sudda bort eventuella blyertsanteckningar! Efter att du lämnat in böckerna till Not & Bok upprättar vi ett kvitto och tar emot dina bankkontouppgifter, och så får du pengarna inom 30 dagar.

Vid frågor, maila notbok.kms@kmh.se

Välkommen till Not & Bok!