Studentrepresentant till Resursdelegationen

Resursdelegationen har till uppgift att verka för att få stöd för inredning, utrustning och verksamhet i KMH:s nya byggnad, med beaktande av de bestämmelser som gäller för KMH som statlig högskola samt av KMH:s konstnärliga och vetenskapliga oberoende. Detta arbete innebär att man ofta hanterar känsliga individuella ärenden.

Delegationen består i dagsläget (2016-07-28) av rektor, mötessekreterare, förvaltningschef (föredragande), en representant från Högskolestyrelsen, prorektor, lärarrepresentant och en studentrepresentant.

För att säkerställa att kåren hålls kontinuerligt uppdaterad i resursdelegationens arbete är det önskvärt att KMS Ordförande representerar studenterna i delegationen. Det är dock naturligtvis möjligt att välja in någon annan om det anses lämpligt. Delegationen sammanträder 3 gånger/termin. Arvodet är 1 000 kr/sammanträde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s