Ordförande och vice-

KMS Ordförande är den tyngsta posten inom KMS och har ansvarar för den löpande verksamheten. Detta innefattar bl.a. att leda det interna arbetet, planera verksamhetens riktning och ansvara för att studentrepresentationen fungerar. Detta ställer höga krav på ordförandens organisatoriska förmåga och inblick i KMS och KMH:s verksamheter.

Vice ordförande stöttar ordföranden i sitt arbete, och agerar även i ordförande ställe om denna av någon anledning inte kan utföra sitt arbete. Till sin hjälp har de även Sekreterare och övriga styrelseledamöter.

I dagsläget är ordförande och vice- anställda på 50 respektive 20 %, men detta går att omförhandla beroende på hur presidiet vill göra sin interna arbetsfördelning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s