Örjanskören söker korister

Örjanskören är en anrik kör med 87 år på nacken! Blandad kör med blandad repertoar. Körledare eminenta Susanne Carlström som är enormt kreativ och inspirerande! Kören har fin sammanhållning och kamratanda. Nya korister tas väl omhand!

Julkonsert och vårkonsert. Ibland körresa, denna vår till Bornholm. 

Just nu är vi ca 35 pers men fyller gärna på i samtliga stämmor. Vi repeterar torsdagar 18-20:30 i centrala Stockholm. Notläsning en fördel men inget tvång. Provsjungning. Titta gärna på vår hemsida: https://orjanskoren.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s