Helene Stureborgs Kammarkör söker korister

Helene Stureborgs Kammarkör (HSK) startade hösten 2011 på initiativ av sångare som tidigare sjungit i Stockholms Musikgymnasiums Kammarkör (SMK). Kören har genomgått en stor utveckling sedan start, och består i dagsläget av cirka 30 sångare med varierad musikalisk bakgrund och höga musikaliska ambitioner. Alltsedan kören grundades har HSK årligen medverkat i Habaneras adventskonserter i Blå Hallen, större arenakonserter runt om i norden som Chess in Concert, I Love Musicals, Harry Potter in concert, Ennio Morricone, Andrea Bocelli m.m. Utöver det har kören i regel fyra egna konserter per verksamhetsår – höst, jul, vår och försommar.

Är du intresserad av att sjunga med oss?
Tveka inte att höra av dig! Vill du veta mer om kören, vår körledare och körens medlemmar så hittar du mer information på vår hemsida. Vi repar på onsdagskvällar kl. 18:30-21:00 i Kungsholmens Gymnasiums lokaler i Stockholm. Skicka ett mejl för provsjungning eller frågor till styrelsen@hskammarkor.se

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s