Inbjudan till Fairplay Chamber Music

Hej!

Järna Festival Academy/Fairplay Chamber Music (FCM) grundades av Jakob Koranyi och Peter Friis Johansson 2017 med målet att skapa en kammarmusikfestival och sommarakademi med de rätta förutsättningarna för att uppnå högsta möjliga konstnärliga kvalitet, både för elever och tillresta artister Vi ville också skapa en progressiv kammarmusikfestival med moderna värderingar gällande bland annat klimat, miljö och jämställdhet och i juli i år blir det sjunde året festivalen hålls. Sedan första året har storleken på festivalen bara vuxit. Vi har tematiska konserter med världskända musiker på scenen. 

Utöver festival är FCM även en akademi för studenter från hela världen. De erbjuds privatlektioner, masterclasses och möjlighet att uppträda på scen, både som solister och som kammarmusiker. Lärarna som undervisar kommer, förutom Koranyi och Friis Johansson, vara de musiker som även spelar på konserterna.  Bland andra Torleif Thedéen och Alissa Margulis. Deltagande i akademin är gratis och kostnad för mat och boende täcks av våra generösa sponsorer. 

Detta är ett fantastiskt tillfälle för era elever att utvecklas. 

Vi skulle verkligen uppskatta om ni kunde skicka vidare affischerna jag bifogar i detta mail och informera era studenter om akademin som är öppen för ansökan nu!

För mer information se gärna 

Vår hemsida: https://fairplaychambermusic.com/sv/hem/ 

Vad som erbjuds era studenter: https://fairplaychambermusic.com/sv/akademi/#academy-202

Stort Tack!

Med Vänlig Hälsning 

Fairplay Chamber Music (f.d. Järna Festival Academy)

Pauline Claise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s