Vill du bidra till ökad inkludering och få nya vänner på köpet? 

Bli FikaKompis!

Som FikaKompis kan du träffa en ny kompis genom att bli kompismatchad baserat på ort och liknande intressen – ett enkelt och roligt sätt att lära känna nya vänner!  En av er är ny i Sverige och vill lära sig bättre svenska, den andra har svenska som modersmål eller motsvarande och kan lära ut. Som FikaKompis ses ni över en fika och tycker ni att det var roligt så ses ni igen!  Tillsammans kan vi skapa en ökad gemenskap och ett mer inkluderande Sverige. 💜🌈 Läs mer och anmäl dig på www.nyakompisbyran.se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s