Anmäl din orkester till Blåsmusikens dag 27 maj 2023

För alla blåsare i hela Sverige!

Blåsmusikens dag mobiliserar hela Sveriges samlade blåsarkraft. Med fantasi och engagemang visar vi styrkan i blåsmusiken och vilken viktig roll den fyller för Sveriges musikliv. Med gemensamma krafter ser vi till att blåsmusiken fortsätter klinga.

Anmäl er orkester här: https://forms.gle/e6CDa5yRNw8S2r5p9 

Anmäl er orkester!

Nu är det hög tid att anmäla er orkester till Blåsmusikens dag 2023. Ingen konsert/spelning är för liten för att medverka under dagen och alla ensembleformer med blåsare är varmt välkomna. Det kan vara allt från en digital inspelning (med mobilkameran) till konserter på torg, parker, kyrkor, konsertsalar och skolor. Det viktiga är att delta i någon form och anmäla konserten/evenemanget på vår hemsida. Låt dig inspireras inför Blåsmusikens dag 2023 för att skapa nya samarbeten mellan generationer och mellan proffs och amatörer! 

Under Blåsmusikens dag 21 maj 2022 deltog 189 anmälda orkestrar från 71 olika kommuner! Vill du veta vilka orkestrar som anmälde sig? Läs mer på vår hemsida: https://blasmusikensdag.com/

Historik

Projektet Blåsmusikens dag startades våren 2018 på initiativ av nätverket för professionell blåsmusik i Sverige* och drivs av en arbetsgrupp som representerar de professionella blåsorkestrarna och storbanden, Försvarsmaktens orkestrar och hemvärnskårer, Kulturskolerådet, Sveriges Orkesterförbund och Riksförbundet Unga Musikanter.

*I Blåsmusiknätverket ingår: Kungliga Musikaliska Akademien, Blåsarsymfonikerna Bohuslän Big Band, GotlandsMusiken, Göteborg Wind Orchestra, Norrbotten Big Band, Östgötamusiken och Försvarsmusiken genom: Arméns musikkår, Livgardets dragonmusikkår och Marinens musikkår.

Med varma hälsningar,

Emilia Hammarblom

Kommunikatör

Blåsmusikens dag av Blåsnätverket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s