Fotograferingserbjudande för studenter på KMH 

Hej, från en lite äldre fotograf och som numera bara fotograferar inom kultursektorn, eftersom, jag tycker det är en så underbar miljö. Jag träffar roliga och spännande människor som brinner för det dom håller på med. För mig blir det dansare, författare, musiker och skådespelare. 

Jag är själv en stor slukare av kultur, framförallt musik och jag vill gärna dra ett stå till stacken genom att hjälpa er med bilder till portfolios osv. Det är alltid bra med aktuella bilder, när man söker arbete mm.

Jag har all tänkbar utrustning och är verksam i Stockholm. 

Jag håller väldigt humana priser för detta. Ett litet sätt för mig att stötta kulturen och det ger mig själv väldigt mycket dessutom.

En del bilder finns på Instagram:    @vassabilder

Nås via mail:    flygandekameran@gmail.com

Eller mob:        0707304102

Hör av er om ni behöver hjälp med bilder!

Micke Karlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s