Stipendium från Nextory

”Nextorys vision är att alla ska ha tillgång till alla världens böcker i syfte att främja läsandet och dess fördelar. Som ett steg på vägen i rätt riktning vill vi gärna vara med och bidra med möjligheten till ett stipendium för era studenter av värde på 15 000 kr. Syftet är att hitta bättre vägar till att uppnå vår vision genom att inspirera studenter till nytänkande kring hur läsandet ska kunna utvecklas för att kunna nå fler människor.

För att tilldelas stipendiet ska studenterna skriva en uppsats på 1500 – 2000 ord om hur digitaliseringen och böcker kan kombineras för att öka läsandet i Sverige. Stipendiet kommer att delas ut av en jury bestämd av Nextory.

Bedömningen kommer att grundas utifrån studentens nytänkande, innovationsgrad samt hur väl studenten lyckats fånga samspelet mellan det digitala och läsandet. Ansökningen är öppen fram tills 31 augusti 2018 kl. 23:59

Läs mer om Nextorys stipendium och ansök på https://www.nextory.se/nextory-stipendiet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s