Stipendium Anders Sandrews stiftelse

”Anders Sandrews Stiftelse har sedan 1958 årligen delat ut utbildningsstipendier till ungdomar som besitter särskild talang inom de konstnärliga yrkesområdena. Film och teater i vid mening är prioriterat. Stipendiet är personligt och kan inte gå till projekt. Stipendiet ges företrädesvis för postgymnasial utbildning och endast till personer som ej fyllt 30 år vid ansökningstidens utgång. Stipendiebeloppet uppgår f.n. till 50.000 kr och för högskolestudier utomlands till 65.000 kr.

På samma sätt som tidigare ber vi er att hjälpa oss att sprida information om dessa stipendier till era elever. Vi bifogar årets ansökningsblankett, som tillsammans med ytterligare information finns att hämta på vår hemsida www.sandrewsstiftelse.se.

Ansökningarna, som endast kan göras på stiftelsens ansökningsblankett och som ej kan skickas in via e-post eller genom rekommenderad försändelse, ska vara poststämplade senast den 12 januari 2018 under adress Anders Sandrews Stiftelse, Floragatan 4A, 114 31 Stockholm.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s