SFS bjuder in till digitalt soffseminarium om särskilt pedagogiskt stöd den 23 maj

Sveriges förenade studentkårer, SFS, släppte tidigare i år rapporten Särskilt pedagogiskt stöd – En kartläggning av lärosätenas insatser. Nu bjuder vi in till ett livesänt seminarium där vi mer djupgående kommer att diskutera särskilt pedagogiskt stöd med representanter från bland annat högskolan och funktionsrättsrörelsen.   Slå dig ner i soffan mittemot oss (via din dator) och lyssna in på vårt livesända samtal!  Panelen består av: 

  • Professor Lars Geschwind, förbundsdirektör SULF Doaa Zatara, Unga synskadade 

Fler paneldeltagare tillkommer. Samtalet modereras av vice ordförande Jacob Färnert.  När: Tisdag den 23 maj kl. 16.00-17-00 Var: Live via SFS Facebooksida (länk dyker upp i evenemanget när det börjar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: