Poddtips: Musikerpodden!

Musikerpodden är en podcast som värnar om Sveriges musikliv och musikkunskap.

Bandmedlemmarna i Tribe Friday Zack Liljeberg och Isak Gunnarsson brinner för musik och utbildning. De spelar flera instrument, sjunger, producerar musik och har tidigare ställt upp i Melodifestivalen och varit på internationella turnéer.

Genom deras podcast vill de dela med sig av sina erfarenheter inom musikbranschen till unga musiker. Podcasten innefattar därför allt från lärande om instrumentens egenskaper till scenspråk, ljussättning och intressanta erfarenheter. 

Podden finns att höra där poddar finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s