The EntertainMen söker manliga sångare

The EntertainMen är en manskör som tävlar bland världseliten i barbershop, underhåller på företagsfester och varje jul gör vi julkonserten Stjärnjul inför utsålda hus med över 8000 människor i publiken.

Vi består av omkring 90 män, vilket faktiskt gör oss till Europas största manliga barbershopkör, i varierande ålder mellan 21 och 77 år.Vi sjunger allt från klassisk svensk körmusik och jazz till pop, rock, gospel, och såklart – barbershop. Vi gör ett tjugotal officiella framträdanden varje år och har de senaste åren haft nöjet att uppträda och underhålla i Sverige, Tyskland, Holland, Irland och USA.

Vi är alltid öppna för att ta in nya medlemmar och då vi kör med öppna repetitioner är man välkommen att titta in på våra rep när som helst. Vi träffas i Bagarmossens Folkets hus varje måndag mellan 18.30 och 21.45.

//Anders Lindqvist/MEG

medlem@entertainmen.se;

https://entertainmen.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s