Stipendieutlysning: Fulbright Swedish Graduate Student Program

Fulbrightkommissionen utlyser härmed stipendiet Fulbright Swedish Graduate Student Program

”Grants are available for graduate study at universities in the United States for master’s, doctoral or non-degree programs for the 2024-25 academic year. Grantees will receive cash awards of up to SEK 100,000 from the Fulbright Commission and will be eligible for additional financial aid from U.S. universities.

The Fulbright Commission will apply for admission and for supplementary financial assistance at the grantees’ preferred U.S. universities. Awards from institutions in the United States vary in amount, depending upon a grantee’s qualifications and field of study, and there is no guarantee that every grantee will succeed in winning additional financial aid nor that all costs for the academic year will be covered.”

Sista ansökningsdag är 24 april 2023. 


Informationsblad och instruktioner finns också på vår hemsida:

www.fulbright.se  se vidare under Grant Programs/Grants for Swedish Citizens/Graduate Student Program

Kontakta gärna Fulbrightkommissionen för ytterligare information. 

Med vänlig hälsning

Fulbright Commission
Vasagatan 15-17, 4th floor
SE-111 20 Stockholm

SWEDEN
Tel:  +46 (0) 8 534 818 85
E-mail:  fulbright@fulbright.se
www.fulbright.se

Fulbrightkommissionen är en binationell organisation, finansierad med statliga medel från både Sverige och USA, som har huvuduppgifterna att förmedla stipendier till framstående svenska och amerikanska forskare och forskarstuderande, samt att erbjuda information om eftergymnasiala studier i USA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s