KMH X-day och Ask Me Anything 20 sept

Den 20 september händer det mycket spännande för studenter som är intresserade av samarbeten av olika slag och knyta spännande kontakter!

På KMH X-day 13.00 – 15.30 kommer vi berätta om olika aktiviteter och metoder för studenter som vill göra samarbeten, och externa parter som tex Kulturhuset/Stadsteatern, projektet ”På sergelstorg”, Tekniska Museet, Beckmans designhögskolan och Konstfack som alla kommer presentera samarbetsmöjligheter. Denna del är mestadels på svenska, det är begränsat antal platser i Lilla salen så man behöver anmäla sig via länken nedan.

Vi bjuder på lunch till alla studenter som anmäler sig innan 13/9:

https://www.kmh.se/om-kmh/samverkan-med-kmh/kmh-x-day-2022.html

15.30 – 16.30 är det utställare i foajén och en demo där man kan prova tekniken för att spela ihop med musiker som sitter på annan fysisk plats.

Under ”Ask me Anything” 16.30 – 18.00 får studenter möjlighet att lyssna till en panel med musikentreprenörer från musikindustrins olika områden. Kom och var en del av ett viktigt samtal och ställ alla dina frågor om entreprenörskap. En av panellisterna är Adam Taal, också känd som Adam Tensta. AMA är på engelska och vi delar ut dryckesbiljetter till Oktav till studenter som deltar. Man behjöver inte föranmäla sig till AMA, det är bara att dyka upp. Mer info: https://www.kmh.se/backstage/om-backstage/kalender/kalender/2022-08-31-ama—askmeanything.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s