Erbjudande om massage till reducerat pris från massagestudent

Hej!

Jag heter Igor Iliev och är 30 år gammal. Jag studerar vid Bergqvist Yrkeshögskolan till medicinsk massageterapeut. Nu är jag klar med första terminen och från och med 23/8 kommer jag att ha min första LIA (lärande i arbete) /praktik. Praktiken kommer att pågå i lokaler på Uggla Massage & Wellness (Södermalm) där jag erbjuder elevbehandling för reducerat pris.

Min ambition är att mina kunder ska känna sig bekväma och avslappnade både under och efter behandlingen. Jag lyssnar in och utgår ifrån dina behov.

Ni kan boka elevbehandling på ugglamassage.se

Under fliken Terapeut sök på Igor Iliev och välj det datum och tid som passar dig.

Välkommen!

Kontakt: 073-37-23-459

Facebook: Igor Iliev massage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s