Tips: Järna Festival Academy 2021 (sista ansökningsdag 23/5 2021)

Hej!

Här kommer info om årets festival och akademi:

Järna Festival Academy är en kammarmusikfestival som äger rum 2-10 juli i år. Utöver festivalen är JFA även en akademi för stråk och piano studenter. Studenterna erbjuds privatlektioner, masterclasses och möjlighet att uppträda på scen, både som solister och som kammarmusiker. Akademien är gratis och kostnad för mat och boende täcks av våra sponsorer. Lärarna som undervisar är även artister under festivalen och är förutom Jakob Koranyi och Peter Friis Johansson bland andra Torleif Thedéen, Lars Anders Tomter, Juho Pohjonen och Liza Ferschtman. 

På grund av pandemin är akademien endast öppen för studenter i Sverige och vi har en kortare ansökningsperiod än vanligt. Vi vill nu sprida detta på alla sätt vi kan och skulle verkligen uppskatta om ni vill skicka det vidare till era studenter för att de inte ska missa detta fantastiska tillfälle. Sista ansökningsdag är 23/5.  

Länk till vår hemsida för mer information om årets festival: 

Vad som erbjuds studenterna under akademien:

Ansökningsformulär:

Vänliga hälsningar, 

Magda Boreson

Producent 

Järna Festival Academy 

+46704 53 33 83 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s