STINT utlyser stipendium för kortare forskningsvistelse i Japan.

STINT, Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning, tillsammans med Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) utlyser härmed stipendium för en kortare forskningsvistelse i Japan.
JSPS Summer Program
JSPS Summer Program 2021 vänder sig till mastersstudenter, doktorander och nyblivna doktorer för att under två sommarmånader få en möjlighet att bekanta sig med Japan och japansk forskning. JSPS Summer Program är öppet för forskning inom humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap. Stipendiater väljs med utgångspunkt i deras möjliga bidrag till ett förbättrat forskningssamarbete mellan Japan och Sverige. Mer information om programmet och länk till ansökningsblankett Sista ansökningsdag är 8 februari 2021. Klicka här för nedladdning av poster.
STINT, The Swedish Foundation for International Cooperation in Research and Higher Education, in collaboration with the Japan Society for the Promotion of Science (JSPS) awards scholarships for a shorter research stay in Japan. JSPS Summer Program
JSPS Summer Program 2021 gives Master’s and PhD students as well as recently graduated doctors a possibility to receive an orientation on Japanese culture and research systems during two summer months. The program is open for research in all fields of the humanities, natural sciences and social sciences. Candidates are selected based on their potential contribution to strengthened research collaboration between Japan and Sweden. More information about the programme and link to the application form Deadline to apply is 8 February 2021. Please click here to download a poster to print.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s