Delta i enkät om övning

”Hej!

Mitt namn är Sandra och jag studerar sista terminen på Musikhögskolan Ingesund, musiklärarprogrammet. Som en del av mitt självständiga arbete håller jag just nu på att genomföra en enkätundersökning, genom vilken jag avser ta reda på i vilken utsträckning och på vilka sätt musikstuderande ges möjlighet att lära sig att öva strukturerat inom ramen för sång- och instrumentalundervisningen på gymnasieskolor, folkhögskolor och musikhögskolor runt om i Sverige.

Min fråga är alltså om ni skulle kunna tänka er att distribuera denna enkät till musikhögskolestudenterna på KMH?

Stort tack på förhand!

Med vänlig hälsning
Sandra Cardinal Dal
0709745553

Länk till enkäten:
https://sunet.artologik.net/kau/Survey/12482

(Enkäten stänger nu på söndag, 5/4, och behöver därför besvaras innan dess. Att svara tar ca 5 min)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s