Samtalsterapi?

Det finns många anledningar till att vi söker oss till samtalsterapi. Några kan vara kontrollbehov eller känsla av att inte ha kontroll, problem i relationer, nedstämdhet, depression, ångest och oro av olika slag, separation, svårigheter att sätta gränser, otillräcklighetskänslor, ensamhet/isolering, förlorad livslust osv.

I samtalsterapi med psykodynamisk inriktning söker vi tillsammans förståelse för hur olika symtom hänger samman med din livssituation nu eller tidigare i livet. Psykiska och fysiska symtom bär på en mening. I terapi får du möjlighet att förstå och omfatta symtomens orsak, betydelse och sammanhang.

Med större kunskap och medvetenhet om dig själv och dina egna behov och motiv ökar
förmågan att förstå och påverka livet. Du finner nya perspektiv och sätt att hantera svårigheter och det i sin tur gör att du ökar förmågan att möta svårigheter, få tillgång till dina möjligheter och därmed ta ansvar för och påverka ditt eget liv.

Jag är utbildad samtalsterapeut vid Göteborgs Psykoterapi Institut. I mitt fleråriga arbete
som terapeut har jag en speciell profil att arbeta med människor som befinner sig i konstnärliga och kreativa processer. Här kan jag lyssna utifrån min egen erfarenhetsbas som författare och handledare i litterära processer. Jag har dessutom en lyhördhet inför normkritik.

Terapin består av regelbundna samtal á 45 minuter 1g/veckan, och sträcker sig över längre eller kortare tid, allt från några månader till flera år.

inledande samtal: 500kr
ordinarie terapi: 700kr/sejour
studentrabatt 500kr/sejour

Mottagningen ligger på Engelbrektsgatan i Stockholm.
Du når mig på telefon 0738-247400 eller terapi@marienorin.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s