Studentrabatt på föreställning med komikern Al Pitcher

Al Pitcher kommer till stan och studentbiljetter finns!

Al Pitchers hyllade standup-show Sverige Syndrome har varit en publikframgång som under hösten spelats för utsålda hus i hela landet och med endast ett fåtal biljetter kvar även på vårens turné kommer han tillbaka till Stockholm – Rival och studentbiljetter finns.

Utomlands har Sverige Syndrome också rönt stora framgångar: två föreställningar, både en ordinarie och en extrainsatt, utsålda i New York och lapp på luckan både i London och i Köpenhamn.

– It’s amazing how so many buy the tickets and fill the theatres. My style of comedy lives and breathes on audience interaction and that’s the reason I want every show to be the best night out it possibly can be. Comedy is needed right now, so I cant wait to meet the audiences. säger Al Pitcher.

I föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

Pressröster om Sverige Syndrome

”Grym underhållare bjöd på selfies” (5/5)
JKPG News

”En het och oförglömlig scenshow.”
Corren

”… Al Pitcher kan definitivt mäta sig med internationell scenhumors storheter”
DN

”Al Pitcher är riktigt proffsig”
NT

”Publiken upplever den mäktigaste skrattattacken på hela året.”
NSD

För att komma direkt till biljettköp klicka här: https://www.biljettforum.se/direkte/?token=ZBixHRJxbOcfaKrCOVY2NtXhMel3HE%2b0%2f1MQUJ1y8BkcHvntTD%2b8ad2hR3KSO0xfg5I15IodSjZb3HkEv%2fj7EYoyBB57%2bV%2bKE5bYw18qhJJEEAlyP2dC0upjn4RHWA7W

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s