Hjälp sökes till Masterprojekt – KMH Stories

KMH STORIES

Hjälp mig att genomföra detta delprojekt i mitt master-projekt

Rösten som berättare”. Allt är anonymt!

SÅ HÄR GÖR DU:

1. Spela in en berättelse från ditt liv, till exempel på telefonens Röstmemo. Det kan vara något viktigt du varit med om, din mormors livsöde eller något du hörde på tunnelbanan imorse. Ett minne, eller en hemlighet? Någonting som haft betydelse eller påverkat dig. Det är viktigt att berättelsen spelas in muntligt och inte skickas in skriftligt.
2. Om du inte tycker att det är så viktigt att jag (och enbart jag, som har tystnadsplikt) får reda på vem du är: skicka inspelningen till 070-7488280 eller kmhstories@gmail.com eller…
3. Logga in anonymt på kmhstories@gmail med lösenordet KMHstoriz och ladda upp din historia på Google Drive. Jag tömmer Driven kontinuerligt för att filerna inte ska ligga uppe för någon annans öron att höra!

Mer om projektet: Vilka berättelser finns på KMH? Vilka är vi när vi inte är musiker i första hand? Alla vi som finns på skolan bär på berättelser. Jag vill fånga KMHs studenter och personal från ett annat perspektiv än det vanliga. Fram till sista april hoppas jag kunna samla in historier från er. Efter det kommer jag att välja ut ett antal berättelser och komponera med utgångspunkt i dem. Projektet utmynnar i en konsert våren 2018 där de tonsatta berättelserna framförs. Alla berättelser kommer att vara anonyma och enbart att lyssnas på av mig. Det kommer alltså ingenstans framgå vem som har berättat vad.


Detta projekt bygger till stor del på att ni vill vara med och dela med er av era berättelser! Det behöver inte ta mer än fem minuter av er tid. Hoppas verkligen att ni vill vara med: ju fler som deltar desto bredare och sannare representation av KMHs studenter och personal.


DEADLINE: SISTA APRIL!

Hjälp mig genomföra detta så blir jag väldigt glad!

Hälsningar från Anna Berglund
Master, jazzsång årskurs 1
www.annaberglundmusic.com
anna.berglund@student.kmh.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s