Världsstjärnan Christian Gerhaher gästar Berwaldhallen

Prenumeranterbjudande!
Världsstjärnan Christian Gerhaher gästar Berwaldhallen
Samma vecka som världsstjärnan Christian Gerhaher framför Scener ur Goethes Faust med Radiosymfonikerna bjuder han på en späckad konsert med romanser, den repertoar han kanske är mest känd för. Med sin ständige ackompanjatör, pianisten Gerold Huber, ger han en afton med Robert Schumann. Konserten är i Berwaldhallen måndag 6 februari kl 19.00

Prenumeranterbjudande! Köp biljett för 200 kr (ord.pris 250 kr), gäller platser på parkett och första radens balkong höger/vänster.
Köp biljett och läs mer


Fira med Harding Jubileum!
Daniel Harding har denna säsong varit chefsdirigent för Sveriges Radios Symfoniorkester i tio år – det firar vi med en särskild konsertserie! Två mäktiga verk av Robert Schumann i februari och mars och Mahlers femte symfoni i maj ingår. Daniel Harding är en stor Schumann-älskare och kännare och Faustscener (10-11 februari) är en av hans personliga favoriter. Titelrollen görs av världsstjärnan Christian Gerhaher som arbetat med Harding flera gånger tidigare, inte minst här i Berwaldhallen.

Hör Daniel berätta mer om Schumann-verken och köp abonnemang till konsertserien här. (Musiken i videon är Dvoraks Othelloouvertyr från konserten den 11 januari i Berwaldhallen.)

Play movie


Vacker violinkonsert med ung virtuos
16-17 februari
Den unge, Stockholmsfödde violinisten Daniel Lozakovitij har beskrivits som virtuos och tekniskt imponerande med ett ungdomligt och nyansrikt musicerande. Max Bruchs Violinkonsert bildar en perfekt tablå för hans målande spel och tillsammans med engelske dirigenten Robin Ticciati får de mäktiga, senromantiska klangerna i konsertprogrammet flöda fritt!

Köp biljett och läs mer

 Lyssna på musiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s