Dirigent 2017 – nu söker vi deltagare!

Nu söker vi deltagare!

Kultur i Väst startade 2014 en kurs för tjejer. Vi ville fånga upp unga, motiverade kvinnor, gärna med orkesterbakgrund, och erbjuda dem möjlighet att fördjupa sig i dirigentyrket. Nu söker vi deltagare till en ny omgång av kursen, med start i höst.

Vi söker kvinnor 15–30 år över hela Sverige. Det är inget krav att ha dirigerat tidigare. Däremot måste deltagarna att vara drivna på sitt huvudinstrument och goda notläsare. Nyfikenhet och ett stort engagemang är också viktigt eftersom kursen håller ett högt tempo och kräver en hel del tid.

Ansökan sker genom ett digitalt formulär på Kultur i Västs hemsida. Där finns också mer information om kursen, korta filmklipp och material från en tidigare kursomgång. Sista ansökningsdag är den 1 april.

Hjälp oss att sprida information!
Inom några dagar kommer din organisation/verksamhet att få en Dirigent-affisch på posten. Det vore toppen om den fick plats på en anslagstavla där många passerar. Vill du ha fler affischer? Kontakta Anette Andersson Huber. Det går också utmärkt att vidarebefordra detta utskick till andra som kan ha intresse av informationen.

Kontakt
Anette Andersson Huber, producent kurser och fortbildning, Kultur i Väst
E-post: anette.huber@kulturivast.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s