Stipendium från Sandrews

Dags för stipendium!

Anders Sandrews Stiftelse har sedan 1958 delat ut stipendier till unga förmågor på teaterns, filmens, sångens, musikens, dansens och konstens område. Vi har gjort detta i samarbete med teatrar, skolor och andra institutioner på dessa områden.

Även i år ber vi om hjälp och är tacksamma om Ni vill sätta upp och sprida bifogade information och ansökningsblankett. Observera! att vi i år och nästa år EJ kommer dela ut några som helst stipendier till renodlade musiker. Däremot som vanligt till tonsättare med särskild tonvikt på komposition för film, opera och teater. Repetitörselever och singer-songwriters kan också komma i fråga för stipendium. Samt även operasångare och musikalartister.

Notera, trots likhet, att denna blankett är ny för i år varför kopior av gamla blanketter ej kan användas.

Anvisningar och blankett kan också hämtas på vår hemsida, www.sandrewsstiftelse.se.

Ansökningarna skall vara stiftelsen tillhanda senast den 12 januari 2017 under adress: Anders Sandrews Stiftelse, Floragatan 4A, 114 31 Stockholm. Vi är dock tacksamma om vi får ansökning-arna redan under december 2016.

Vi ber Er vänligen sprida denna information till så många som möjligt samt erinra sökanden om att ofull-ständigt ifyllda ansökningshandlingar inte behandlas.

För stiftelsens styrelse kan det vara svårt att bland dem som söker stipendier veta vilka som kan vara mest meriterade och har mest behov av stöd. Om det finns anledning att stötta en specifik elev utifrån skolans perspektiv vill vi gärna veta det. Stiftelsen är dock angelägen att understryka att denna rekom-mendation enbart är av vägledande karaktär och inte skall uppfattas som en bindande garanti för stiftel-sens kommande beslut.

Stiftelsen vill företrädesvis ge stipendier till postgymnasial utbildning och endast till personer som är under 30 år vid sista ansökningsdag. Dvs. fyller 30 år tidigast 13/1-2017

Med vänliga hälsningar
ANDERS SANDREWS STIFTELSE
Georg Rannberg

Stipendieblankett-2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s