Inbjudan Stadshuset – lärarstudenter

stadshuset”Eftermiddagen den 17 november bjuder vi in dig som är lärarstudent till Stadshuset. Det är ett gyllene tillfälle för dig att lära känna Stockholms stad som arbetsgivare. Du träffar skolledare, förstelärare, lärare och lärarcoacher inom förskola och skola. Kanske just dina framtida chefer och kolleger?

På plats finns även medarbetare från stödavdelningar inom it, forskning och utveckling, pedagogiska resurser. Du träffar även redaktörerna på pedagogstockholm.se. Kvällen bjuder på spännande möten, nyttig information, mingel och underhållning. Missa inte att anmäla ditt intresse på http://pedagog.stockholm.se/framtidens-pedagog

 

Framtidens pedagog i Stockholms stad – Pedagog Stockholm

pedagog.stockholm.se

/

Varmt välkommen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s