Körfestival Bornholm 25-28 maj 2017

Bornholm älskar körer – och körer älskar Bornholm!
 
Så har det varit de senaste 10 åren, och vi ser fram emot att hälsa er välkomna till ännu en på Danmarks populäraste semesterö. Ön som också har Danmarksrekord i solskenstimmar. Vi ser fram emot några trevliga dagar med massor av skönsång, trevlig stämning och minnesvärda upplevelser. 
 
Alle kan delta
Körfestival Bornholm är tänkt för alla körer. Ni bestämmer själva, hur ert program för dagarna skall utformas och hur många av de gemensamma arrangemangen, som ni önskar delta i.   
 
Spännande konsertplatser
Under Körfestival Bornholm kommer ni att sjunga på otraditionella och vackra konsertplatser. Exempelvis konserten vid Nordeuropas största borgruin, Hammershus. Medeltidsäventyr och vackra toner väntar er. Ni kan också se fram emot den stora finalkonserten, som försiggår i öns största kyrka – S:t Nicolai, framför en stor och förväntansfull publik.  Det blir en upplevelse att minnas i många år.   
 
Egna konserter
Vi arrangerar gärna era egna konserter åt er. Ni kanske önskar att sjunga i en av de kända rundkyrkorna, som har en helt speciell akustik? 
 
Eller vil ni sjunga på Bornholms Kunstmuseum, som är ett konstverk i sig själv? 
 
Bornholm kan erbjuda så många unika konsertupplevelser, som vi hoppas, att ni vill uppleva tillsammans med oss.    
 
Har ni också lust att uppleva härliga semester- och sångupplevelser på Bornholm? Ring oss, i så fall, redan i dag på 0045 5695 8506 eller läs mer på www.korfestival-bornholm.se.
 
Med vänlig hälsning
Group Bornholm A/S
 
Jacob Lund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s