Bidrag till projekt som involverar Finland

Joel Isaksson från Kulturfonden för Sverige och Finland skriver:

”Hej!
Jag arbetar på Kulturfonden för Sverige och Finland och just nu pågår ansökningstiden för aktivitetsbidrag och vistelsestipendier. Därför tänkte jag kolla om ni har möjlighet att förmedla information till elever/personal som t.ex. vore intresserade av/håller på med ett projekt som på ett eller annat sätt involverar Finland och ökar kännedomen mellan länderna. T.ex. kunde det innebära att bjuda in en finländsk musiker till Sverige, genomföra en turné i Finland eller på annat sätt skapa nätverk mellan länderna.
Kort information för intresserade:
Kulturfonden för Sverige och Finland beviljar aktivitetsbidrag för projekt som främjar samarbete mellan Sverige och Finland inom bl.a. kultur, språk, media, forskning och utbildning. Bidrag ur fonden kan sökas av enskilda personer, organisationer och föreningar med verksamhet inom fondens intresseområde, d.v.s. som främjar de kulturella förbindelserna mellan Sverige och Finland. Fonden beviljar också vistelsestipendier till Sverige/Finland i samband med studiebesök, forskningsverksamhet eller projekt i anslutning till kulturutbyte mellan länderna.  Denna ansökningsomgång avser aktivitetsbidrag och vistelsestipendier för projekt som genomförs under 2017.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober. Mer information och länk till ansökningsportalen finns på http://www.kulturfonden.net/
Eventuella frågor riktas till sverige@kulturfonden.net
Joel Isaksson
Fondkoordinator
Kulturfonden för Sverige och Finland
+46 73 544 79 19″

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s