Introfest på nya campus!!

Nu på fredag smäller Studentkåren till med introfest för att inviga vårt splitternya campus ordentligt!! Vi river loss i foajén i hus 1 kl 19:00, dansar till livebandet ”Disco To Eleven”, och har en galen kväll! Restaurang Oktav har öppet för oss, med fulla rättigheter och schyssta priser.

Biljetter köper ni i NotoBok. 30 kr för medlemmar och 60 för er andra töntar.

Ni som känner dem – bjud in nya studenter på evenemanget!!
VI SES!!!

————————————–
Hey y’all! The Student Union at KMH welcomes you to this first party on the new campus! We will start at 7pm this friday (08-26) and rock hard to live music from our local awesome cover band ”Disco To Eleven”, and have a great time!

Come get tickets in NotoBok, bottom floor in hus 4 (the white building). 30 SEK for union members and 60 SEK for all the other bores. Not a member yet? Just register at the same time you buy your party ticket and it’ll be all good.

Aaight, see y’all friday!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s