Studentkortet

Som student och medlem i Kungl. Musikhögskolans Studentkår får du ”Studentkortet”. Med detta får du drösvis med rabatter, förmåner och erbjudanden om jobb och resor. Exempel på rabatter är SL, SJ, mobilabonnemang, bredband, Adobe Creative Cloud, Espresso House, SIBA mm. Läs mer på: www.studentkortet.se

Studentkortet är också ditt bevis för att du är medlem i KMS! Du visar det i NotoBok för 10% rabatt på litteratur, när du ska rösta på våra medlemsmöten, i restaurang Oktav för rabatt på lunch, på Konserthuset för gratis inträde på deras ordinarie föreställningar och så vidare.

För att registrera dig som medlem i Studentkåren på KMH, så besöker du NotoBok och lämnar dina uppgifter, samt betalar terminsavgiften på 200kr för ordinarie heltidsstuderande, 100 kr för övriga.

Studentkortet får du i första hand digitalt till din smartphone genom deras app för iOS eller Android. Inga reselogotyper trycks på plastkortet. Dina reselogotyper är endast giltiga på ditt kort i Studentkortets app, enligt nya regler (2017) hos lokaltrafiken.

Annonser