Orgelskivor, orgeltidskrifter mm bortskänkes

           Solna 21-08-29.

Hej!

Jag vet inte om jag skriver till rätt ställe men jag börjar här i alla fall. Kanske kan ni lotsa mig vidare om så behövs.

Mitt ärende är att jag har en hel del orgelrelaterade saker, som jag vill skänka bort. Mestadels orgelskivor och -kassetter samt tidskrifter. Jag börjar bli rätt så gammal och mina arvingar eller närmaste vänner är inte intresserade av dessa. Tycker att det är synd att bara kassera alltihopa så därför detta erbjudande.

Jag riktar mig först och främst till unga, som studerar orgelspel och orgelmusik och hoppas på detta sätt hitta någon som är intresserad.

Jag har:

– Tidskriften Orgelforum, komplett, välbevarad samling från allra första numret 1/1976 till det senaste numret. Massor av intressanta artiklar, som fortfarande är läsvärda.

– Ca 100 LP-skivor med orgelmusik plus ett stort antal orgel-CD-skivor.

– Ca 70 kassettband innehållande inspelningar mestadels från P2. Innehåller intressanta inspelningar, vissa direktsändningar från konserter eller annat som inte finns i Youtube eller någon annanstans (utom P2). Dessa får endast användas för privatbruk. (Liten bärbar kassettbandspelare medföljer).

Det blir mycket att bära så det behövs en bil att hämta dessa. Enbart tidskriften Orgelforum väger ca 15-20 kg. Och skivorna är rätt så tunga också.

Jag har ingen bil så tyvärr kan jag inte hjälpa till med transporten. Jag bor nära Solna centrum.

Är med i Facebook.

Jag har inga ekonomiska krav för ersättning utan allt skänkes bort. Dock har jag ett önskemål att få önska ett speciellt stycke spelas i någon orgelkonsert eller i någon annan sammanhang. Vilket stycke det blir så vill jag i så fall återkomma senare.

Hoppas någon är intresserad av detta erbjudande.

Kontakt via E-post: antti4411@gmail.com

Med vänlig hälsning.

Antti Saloranta

Solna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s