Jazz på Baggen

Hei!

Vi er et band som møttes på Sund Folkehøgskoles jazzlinje i Norge, som skal spille en konsert på Musikvalvet Baggen fredag den 7. desember klokken 20.00. I den anledning hadde det vært flott om dere kunne informere deres studenter om konserten, ettersom musikken mest sannsynlig vil appellere til studenter ved KMH.

Bandet består av Sverre Sæbø på kontrabass, Miriam Kibakaya på vokal, Niklas Heide på trommer og Simon Holm på saxofon. Musikken er egenkomponert og melodisk. Den er inspirert av frijazzuttrykket fra 60-tallet, men også den moderne nordiske jazzscenen.

musikvalvet.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s