Peter von Poehl på Drottningholms Slottsteater 10 september

Vi erbjuder jubileumssäsongens sista konsert på Drottningholms Slottsteater till reducerat pris, 50% rabatt, vuxen resp under 26 år. Ta med dina unga och gamla vänner till en underbar och annorlunda kväll med gammal och ny musik! 
 
***
Den 10 september kl 20.00 ger vi en spännande barockpop-konsert med Peter von Poehl, sångare, låtskrivare, kompositör och musiker från Malmö baserad i Paris. I kvällens konsert medverkar Martin Hederos (The Sountrack Of Our Lives, Tonbruket, Hederos & Hellberg), Larry Mullins på slagverk (Iggy Pop, The Residents, Nick Cave), Maria Lindal och musiker ur Drottningholmsteaterns orkester. Allt från Drottningholmsteaterns magiska 250-åriga scen! Efterhäng i Déjeunersalongen Bar med DJ Toby Dammit.
 
Här är länken för att boka biljetter till reducerat pris (och ungdomspris), 150/75 kr (ordinarie pris 300/150 kr):
 
Läs mer, gilla och dela evenemanget på Facebook:
 
En länk till en Peter von Poehl-video:
 
“I am very proud to present in this program for the most part songs from my forthcoming album Sympathetic Magic (to appear early 2017) in specially written arrangements by Martin Hederos and Jonas Dominique for period instruments, along with my own take on classics from the baroque repertoire (and of course a few tidbits from my previous solo albums).” Peter von Poehl

”Att mötas som musiker över genregränser är inget nytt men det är alltid lika häftigt att upptäcka att nästan all musik består av samma byggstenar – harmonik, melodi och rytm. Ta vilket barockstycke som helst, skala bort melodin och fokusera på basgången så kommer du att märka att den skulle fungera till de flesta pop- och rocklåtar vi idag kallar modern musik. Peter von Poehls låtar parade med några barocklåtar känns helt naturligt. Tänk att gubbar som Bach, Vivaldi och Purcell skrev musik på samma sätt som Sting, Springsteen och von Poehl.” Maria Lindal, musikalisk ledare

Välkommen!

Eva Lundgren
Drottningholms Slottsteater
Kommunikation och försäljning/Communication and Sales
+46 8 556 931 07

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s