Rum finnes – inkl musikutrustning

Såhär skriver Glenn till oss:

”Hej! Vår son lämnar boet för studier på Berklee college of Music i Boston och frågan kom upp om vi inte skulle ta att hyra ut rummet till en skötsam och trevlig musikstuderande på KMH under terminerna framöver.

Vi bor lantligt ute på Ekerö så den studerande får vara beredd på att pendla kommunalt in till KMH. På rummet (ca. 25 kvm) som vi tänker hyra ut finns säng, bord, stol, hyllor och garderob. Hen får del i kök och tvättstuga där studenten får sköta sin egen matlagning m.m. samt eget badrum. Internet finns i huset genom wifi.

Det finns även tillgång till en del musikinstrument som kan vara av intresse med bl.a. en Steinway som tycker om att spelas på, MIDI-keybord och studiohögtalare. Kanske något för en blivande pianist :-)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s