Stipendium för bostadssökande studenter

Såhär skriver Mattia till oss:
”Hej! 
Jag heter Mattia och jag jobbar på Qasa, Hemnets tjänst för andrahandsuthyrning av bostäder (https://qasa.se). Jag kontaktar er eftersom vi nästa vecka kommer att tillgängliggöra ett nytt stipendium alla högskole- och universitetsstudenter i Stockholm kan ansöka till, som jag tänkte ni på Kungl. Musikhögskolan skulle vilja bli informerade om.  
Stipendiet uppgår till 1000 euro per termin och syftar till att bidra till stipendiaternas boendekostnader (bostad är ju ett problem som blir en allt större utmaning för dagens studentbudget och där vill vi gärna hjälpa till). Det är väldigt enkelt att ansöka och processen är öppen för alla (regelbundna studenter och inresande utbytesstudenter). Ingen motprestation krävs för att kunna erhålla stipendiet. Mer information här: https://qasa.se/stipendium  
Tveka inte att höra av er om ni har någon fråga. Vi hjälper gärna till! 
Med vänlig hälsning, 
/Mattia”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s